Husmodeller för ditt projekt

Stort urval av hus

Vi på MarkantHus har lång erfarenhet av husleveranser och vet med säkerhet att inget projekt är det andra likt. Varje projekt innefattar särskilda önskemål och preferenser och därför bör varje projekt vara unikt utformat. 

Alla husmodeller kan skräddarsys eller planeras helt efter era behov.

 

Kom ihåg att ingen av husmodellerna är bundna till sina planlösningar. Hittar ni en husmodell som passar men med en planlösning som inte fungerar i er situation kan ni även välja en planlösning från en annan husmodell. Eller varför inte designa en helt ny med hjälp av våra duktiga planerare. Det lönar sig alltså att söka bland alla våra olika husmodeller för att hitta den ideala lösningen.

 

Kolla in klassiska MarkantHerrgård som med sitt vackra mansardtak frambringar känslan av en traditionell och romantisk herrgård. Även MarkantRustik andas lantlig romantik med sin ståtliga fasad och stora terrasser. Eller varför inte den rymliga MarkantTradition som passar i såväl stad som på landsbygd och utstrålar en stor respekt för det traditionella. Lutar du istället åt en mer nutida byggnadsstil rekommenderar vi att du klickar dig in på vår moderna MarkantKub modell. Också våra husmodeller MarkantVision och MarkantTrend är som namnen antyder toppmoderna och snygga val där vi frångått den traditionella träarkitekturen. 

 

Om våra hus

 

Vi anpassar oss

MarkantHus levererar enastående trähus vars konstruktion håller väder och vind. I praktiken kan ni ändra våra husmodeller nästan hur som helst eller designa ett hus helt enligt egna preferenser, som våra planerare hjälper er att verkställa.

Vi levererar allt från hallar, fritidsbostäder, villor, par- och radhus, loftgångshus samt höghus i trä. 

MarkantHus alla produkter är CE-märkta och byggs i sin helhet av förstklassigt material.

Hållbar kvalitet

Professionellt handgjorda element med 10 års garanti.

Vi har grundprinciper som vi inte prutar på. En av dem är kvalitéten. Därför använder vi oss enbart av förstklassigt och hållbart material till våra trähus. Därför kan vi också lova 10 års garanti på våra huselement. Vi använder oss av miljövänligt och återvinningsbart material i våra hus.

Våra leverantörer

Vi jobbar genomgående med välkända och kvalitetssäkrade produkter i våra hus. 

MarkantHus finns till för er

Vårt mål att göra det så bekymmerslöst och smidigt som möjligt. För att försäkra oss om att slutresultatet blir så bra som vi lovat så monteras huset av om så önskas av våra egna montörer.

Hus till konkurrenskraftiga priser

Vill ni veta mer om vad ert projekt skulle kosta? 
Tryck på knappen för att kontakta oss.